Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κουλούρας , Καρίδας Νίκος έκανε δηλώσεις στο epilgesnews.gr για την ήττα της ομάδας του εκτός έδρας από την αντίστοιχη ομάδα της Συκιάς με 3-2.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: « Ήταν ένα παιχνίδι που είχε αρκετό σασπένς. Έχουμε συνηθίσει στη Β΄ κατηγορία. Ισοφαρίσαμε σε 2-2 και στο τελευταίο δευτερόλεπτο έγινε 3-2. Τα παιδιά είναι πρώτα. θα πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτό το τίτλο. Νομίζω ότι δεν ήμασταν αρκετά έτοιμη να αντιμετωπίσουμε τη Συκιά.»

Για την  ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ημαθίας δήλωσε:

« Δεν το έχω υπόψη μου. Δεν ξέρω που αναφέρεται η ανακοίνωση. Κατά πόσο θα ισχύσει σε μορφή απαγόρευσης. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Είμαστε φίλοι από παλιά.»

Ακούστε περισσότερα από τον Νίκο Καρίδα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ημαθίας

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας κάνει γνωστό στα σωματεία-μέλη της, τους Προπονητές, ποδοσφαιριστές, καθώς και στο φίλαθλο κοινό του Νομού ότι σκοπός της Ένωσης είναι η προάσπιση και εφαρμογή των Κανονισμών και των διατάξεων που αφορούν το ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να διεξάγονται ομαλά τα πρωταθλήματα και επομένως δεν δικαιούται κανείς άμεσα εμπλεκόμενος με το Ποδόσφαιρο (σωματεία, προπονητές, ποδ/στες) να ισχυρίζεται και να κρίνει αποφάσεις τόσο του Διοικητικού  Συμβουλίου, όσο και των οργάνων και Επιτροπών της Ένωσης.
Κάνει γνωστό σε όλους ότι θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες ποινές σε όσους προβαίνουν σε δημόσιες, δυσμενείς κρίσεις εναντίον της.»