Βροχή γκολ και θέαμα στο γήπεδο του Σχοινά καθώς η τοπική ομάδα αντιμετώπισε σε αγώνα πρωταθλήματος την ομάδα του Αχιλλεύς  Νεοκάστρου.

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Σχοινά παρουσία και των τεσσάρων νεοαποκτηθέντων παιχτών Θεοδώρου Μανώλη, Κουκλά Νεκτάριο, Περνετζή Παναγιώτη και Κουκλά Παναγιώτη που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον, μπήκε δυναμικά αιφνιδιάζοντας τους φιλοξενουμένους δείχνοντας ότι θα παλέψουν για την νίκη. Μονόλογος των γηπεδούχων το πρώτο 20λεπτο χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ κάτι που τελικά καταφέραν με τον επιθετικό Χρήστο Κουλουπριτσίδη να πιάνει ένα δυνατό σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Οι  γηπεδούχοι δεν συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό κάτι που το πλήρωσαν καθώς το επόμενο 25λεπτο ανήκε κυριολεκτικά στην ομάδα του Νεοκάστρου .Στην πρώτη καλή στιγμή τους κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Βαγγέλη Μηλιώτη και  να διαμορφώνουν το 1-1.Στη συνέχεια και σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας του Σχοινά, που αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα  ο Γιώργος Παράσχος κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα Χατζηκώστα γράφοντας το 1-2.

Ίδιο το σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς η ομάδα του Σχοινά κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο, πιέζοντας για την ισοφάριση κάτι που τελικά κατάφερε. Ο διαιτητής Λαζάρου είδε σωστά πέναλτι στον επιθετικό του Σχοινά καταλογίζοντας την εσχάτη των ποινών. Ο Ορέστης Παπακωνσταντίνου ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά πλευρά τις εστίας διαμορφώνοντας το 2-2.Πίεζαν και προσπαθούσαν οι γηπεδούχοι για τους 3 βαθμούς της νίκης, ωστόσο κάπου εκεί μίλησε ο επιθετικός των φιλοξενούμενων Βαγγέλης Μηλιώτης, καθώς με 2 πανομοιότυπές φάσεις φεύγοντας στην πλάτη των αμυντικών του Σχοινά κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα Χατζηκώστα ισάριθμες φορές διαμορφώνοντας και το τελικό 2-4.

MVP του αγώνα : Χωρίς αμφιβολία ο επιθετικός των φιλοξενούμενων Βαγγέλης Μηλιώτης καθώς πέτυχε 3 από τα 4 γκολ της ομάδας του.

Στα αρνητικά του αγώνα : Tα κενά διαστήματα που είχε η ομάδα του Σχοινά με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα

Οι διαιτητές : Λαζάρου, Μπογιατζόγλου, Χριστοδούλου δεν αντιμετώπισαν προβλήματα καθώς το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερα δύσκολες φάσεις.