Ο προπονητής της ΑΕ Σχοινά, Κατσάρας Αλέξης,  έκανε δηλώσεις στο epilogesnews.gr  για την εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού Νάουσας με 1-0 για το κύπελλο της ΕΠΣ Ημαθίας.

Μπήκαμε λίγο νωθρά στην αρχή, λίγο νευρικά κανένα τεταρτάκι. Μετά το τέταρτο συνήλθαμε. Πατήσαμε την μπάλα στο κέντρο. Κάναμε και το γκολ. Χάσαμε δύο τρεις ευκαιρίες κλασικές,  να τελειώσουμε το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 2-0. Κάπου εκνευριστήκαμε. Όσο στην άλλη ομάδα δίνεις την ελευθερία, θα σε πιέσει να κάνει και αυτή το γκολ. Δεν χάσανε ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός Νάουσας δεν μας έκανε κάποια ευκαιρία, απλά εμείς είμασταν  νευρικοί. Στο πρώτο επίσημο ματς είχαμε και κάποιες απουσίες. Δόξα τω Θεώ η ομάδα μου τα πήγε καλά.

Τον εκνευρισμό που είχατε την περσινή χρονιά προσπαθείς να τον αφαιρέσεις Αλέξη Κατσάρα . Τι γίνεται;

Δεν έχει καμία σχέση η ομάδα με την περσινή. Έχουμε δουλέψει σε αυτόν τον τομέα. Ήμασταν πολύ καλοί θα έλεγα άψογη. Παίξαμε 90 λεπτά μας ενδιέφερε τι θα γίνει στον αγωνιστικό χώρο και όχι τι θα πει ο διαιτητής ή τι θα πουν  απ έξω.

Αναφέρθηκα στον εκνευρισμό γιατί  αναφέρθηκες σε αυτό.

Όχι,  εννοώ παικτικό εκνευρισμό. Το 1- 0 ήταν αμφίρροπο το ματς. Είχαμε ευκαιρίες να το τελειώσουμε. Δεν ερχόταν το γκολ και η ομάδα εκνευρίστηκε αγωνιστικά. Δεν έβγαλε θυμό.

Ποια είναι η πορεία της ομάδος με την ευκαιρία που ξεκινάει το πρωτάθλημα;

Βασικά θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Να μπορέσουν να ευχαριστηθούν τα παιδιά.  Να ευχαριστηθούμε και εμείς. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Από κει και πέρα ζητάμε από τα παιδιά να κάνουν ορισμένα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Νομίζω ότι θα τα καταφέρω.

Στόχος;

Είπα από κει και πέρα εάν παίξεις καλό ποδόσφαιρο και σου έρθουν τα αποτελέσματα,  οι στόχοι μπαίνουν μόνοι τους.

Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο. Οι ομάδες της Αλεξάνδρειας είναι υψηλού επιπέδου.  Οι ομάδες στον όμιλο είναι λίγες.

Οι ομάδες είναι λίγες αλλά είναι δυνατές. Θέλει προσοχή.

Ο στόχος είναι ακόμα πιο δύσκολος.

Θα είναι ακόμα πιο δύσκολος. Απλά εμείς θέλουμε να παίξουμε. Να αποβάλουμε τη νευρικότητα μέσα στο γήπεδο. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο με νευρικότητα δεν μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Ευχαριστώ πολύ

Ακούστε να δείτε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη του Κατσάρα Αλέξη.