Ο προπονητής της ΑΕ Σχοινά Vezyroglou Farm,  Κατσάρας Αλέξης, έκανε δηλώσεις για την εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακoύ Λουτρού με 5-0.

Μεταξύ άλλων είπε:

– Αν και πετύχαμε ευρύ σκορ με 5-0 στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες βέβαια,  αλλά δεν ήταν έτσι όπως θέλαμε η ομάδα. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με 1-0. Πήγαμε στα αποδυτήρια. Από κει και πέρα μπήκαμε μέσα,  μιλήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε αλλιώς. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο μπορέσαμε και κάναμε άλλα τέσσερα γκολ.  

– Ο Λουτρός ήταν τόσο κακός ή εσείς ήσασταν τόσο καλή ;

– Κοιτάξτε να δείτε, αυτά είναι συνδυασμός.  Δεν μπορείς να είσαι μόνο εσύ καλός, γιατί δεν παίζεις μόνος σου, και ο Λουτρός  δεν ήταν σε καλή μέρα και εμείς πιάσαμε καλή απόδοση, οπότε ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.  

– Η συνέχεια ποια θα είναι  για την ΑΕ Σχοινά;

– Εμείς έχουμε άλλους τρεις αγώνες.  Θέλουμε να τους κερδίσουμε και τους τρεις.  Από κει και πέρα στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

– Το ταμείο φαίνεται θετικό ή αρνητικό;

– Μέχρι τώρα είναι θετικό.  Θα δούμε και στη συνέχεια. Εγώ έτσι θέλω να κρατηθούμε,  ζεστοί όπως είμαστε, με τα παιδιά μαζί, αγαπημένοι, από κει και πέρα την τελευταία αγωνιστική θα κάνουμε ταμείο.  

– Πέρα από το σκορ υπάρχει κάτι άλλο αξιοσημείωτο,  στο οποίο μπορούμε να αναφερθούμε;

– Καταρχήν παίξαμε στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας.  Οπότε αυτό θα λέγαμε ότι έδωσε άλλη ψυχολογία στα παιδιά.  Ωραίο γήπεδο: Κερκίδες! Είχε και κόσμο. Το ευχαριστηθήκαμε.  Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν.

– Είναι αυτό που λέμε καμιά φορά ότι η ψυχολογία αλλάζει,  όταν το γήπεδο πληρεί καλύτερες συνθήκες.

– Φυσικά και όταν αυτό το γήπεδο το έχεις εμπρός σου.  Είναι εντελώς διαφορετικά.

– Ευχαριστώ πολύ

Δείτε περισσότερα και ακούστε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη.

Ο προπονητής της ΑΕ Σχοινά Vezyroglou Farm, Κατσάρας Αλέξης , κάνει δηλώσεις για τον αγώνα ΑΕ Σχοινά – Ολυμπιακός Λουτρού 5-0 και όχι μόνο

Posted by Giannis Zinas on Monday, April 1, 2019