Στο γήπεδο του Σχοινά διεξήχθη ο αγώνας ανάμεσα στην Α.Ε Σχοινά και τον Φίλιππο Μελίκης, οι δυο ομάδες θέλαν το θετικό αποτέλεσμα για διαφορετικούς λόγους.

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο που σε ορισμένα σημεία έκρυβε αρκετές παγίδες λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης οι δυο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένες να δώσουν το καλύτερο εαυτό τους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Στο 20’  η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα με τον Κατσιγιαννόπουλο να ανατρέπεται μέσα στην μεγάλη περιοχή και τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Ανδρίτσος ανέλαβε να βάλει την ομάδα του μπροστά και αυτό έκανε στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνιά του τερματοφύλακα Βρεττού διαμορφώνοντας το 0-1.

Η ομάδα του Σχοινά πίεσε στην συνέχεια για την ισοφάριση και στο 30’ μετά από προσωπική ενέργεια, ο  Κουλουμπριτσίδης ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον διαιτητή Λαζάρου να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί. Πήρε την κατοχή του παιχνιδιού η ομάδα του Σχοινά ωστόσο στο 37’ ο Ανδρίτσος σε μοναδικό τετ α τετ δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον τερματοφύλακα Βρεττό να στέλνει την μπάλα σε κόρνερ. Τίποτα το αξιόλογο μέχρι το 45’ και στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Κουλουμπριτσίδη να κάνει ένα σκληρό μαρκάρισμα στον αντίπαλο του και να αντικρίζει σωστά την κίτρινη κάρτα. Ένταση σημειώθηκε με το σφύριγμα της λήξης του ημίχρονου μεταξύ των ποδοσφαιριστών με τον διαιτητή Λαζάρου να δείχνει από μια κόκκινη σε κάθε ομάδα (Κουλουμπριτσίδης-Κατσαμπελίδης).

Στην επανάληψη είδαμε μια από τα ίδια, παιχνίδι κέντρου με την ομάδα της Μελίκης να δίνει χώρο στον αντίπαλο και με την ομάδα του Σχοινά να προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για κάποιο τέρμα. Στο 75’ σημειώθηκε η πρώτη καλή ευκαιρία με τον Καραμήτσο να βγαίνει σε ανεπανάληπτο τετ α τετ και με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια της εστίας του τερματοφύλακα της Μελίκης. Ο Βρέττος έκανε την επέμβαση του αγώνα σε επικίνδυνο σουτ έξω από την περιοχή στο 85’  και κάπου εκεί όλοι περίμεναν την λήξη. Διαφορετική γνώμη είχε βέβαια ο Λευτέρης Κίτσας που με εκπληκτικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή σημείωσε το 1-1 στο 90’  μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

MVP: Χωρίς αμφιβολία ο Λευτέρης Κίτσας που είχε αξιόλογη παρουσία σε όλη την διάρκεια του αγώνα και ήταν αυτός που με ένα όμορφο τέρμα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Α.Ε Σχοινά (Tάσος Χουρσουζίδης):

Bρεττός,Κούκλας,Μαραγκός,Θεοδωρίδης,Κίτσας,Μπενίσκος,Παπακωνσταντινου, Κουλουμπριτσίδης,Θεοδώρου,Τσιπλάκης(68’Κωτούλας),Κουκλάς Παναγιώτης(78’ Περνετζής Δημ.),Καραμήτσος.

Φίλιππος Μελίκης (Θοδωρής Τέγος):

Χαρίσης,Παπαδόπουλος,Τσιλίκας,Ντόβας,Κατσαπελίδης,Τσαντεκίδης,Ανδρίτσος             (77’Κουτλάς ),Τσιανόπουλος, Κατσιγιαννόπουλος( 70’Γατόπουλος ), Τεγούσης, Πιτσαβάς

Διαιτησία: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με μοναδική εξαίρεση στην φάση του πέναλτι που ζητούν οι άνθρωποι του Σχοινά.

Στα θετικά: Μεταμορφωμένη η ομάδα του Σχοινά με τον προπονητή Τάσο Χουρσουζίδη να διορθώνει την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Στα αρνητικά: Ο κακός αγωνιστικός χώρος προκάλεσε πολλά προβλήματα στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.