PLAY OFF:

Στην τελική ευθεία έχει μπει το παιδικό πρωτάθλημα καθώς τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή.

Ρεπορτάζ:Mανώλης Πεχλιβανίδης

Πέντε από τις οκτώ ομάδες θα κυνηγήσουν τις δυο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στον μεγάλο τελικό και όπως όλα δείχνουν θα παλέψουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Το Σάββατο 14/4/18 στις 11:00π.μ είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει η 4η αγωνιστική, με το παιχνίδι του Αγροτικού Αστέρα .Αγ.Βαρβάρας-Αστέρας Αλεξάνδρειας να ξεχωρίζει.

Αγροτικός Αστερας.Αγ.Βαρβάρας-Αστέρας Αλεξάνδρειας :                                           Δεν τα κατάφερε η ομάδα της Αγ.Βαρβάρας στο γήπεδο της Κουλούρας απέναντι στον ΠΑΟΚ γνωρίζοντας την ήττα με 4-0.Προβλημάτισε η εικόνα της ομάδας κυρίως στο επιθετικό κομμάτι καθώς απείλησε ελάχιστα.Διαθέτουν καλό υλικό και το ότι βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας λέει πολλά. Θέλουν να κλείσουν την κακή παρένθεση της Τετάρτης απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα του Αστέρα που διαθέτει μέχρι τώρα και την καλύτερη αμυντική λειτουργία με μόλις ένα γκολ παθητικό. Αγχώθηκε,στο πρώτο ημίχρονο τα κατάφερε όμως στο δεύτερο η ομάδα του Αστέρα στο γήπεδο της Ραχιάς αντιμετωπίζοντας την Α.Ε Ποντίων Βέροιας.Δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες και ευτύχησε να βρει τον στόχο σε τρεις από αυτές δείχνοντας ότι μετά την φυγή του Γιώργου Κίτσα (Μουτάκη)στον Ολυμπιακό Πειραιώς η ομάδα έχει συνέπεια και συνέχεια.

Δύσκολο παιχνίδι στο γήπεδο της Αγιας Βαρβάρας με την ισοπαλία να μοιάζει ίσως και το πιο πιθανό αποτέλεσμα.

Φίλιππος Μελίκης-ΠΑΟΚ Κουλούρας :Προσπάθησε η ομάδα του Φιλίππου να πάρει το θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα του Μακεδόνα Βέροιας ωστόσο προδόθηκε από την αμυντική λειτουργία καθώς ακόμα και σε αυτό το επίπεδο όταν δέχεσαι 4 τέρματα είναι πολύ δύσκολο να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο.Έχει μαθηματικές ελπίδες η ομάδα της Μελίκης αρκεί στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Δύσκολο πάντως το έργο των γηπεδούχων καθώς η ομάδα του ΠΑΟΚ διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και είναι αλήθεια ότι στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή ίσως να είναι και το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.Περιμέναμε να συναντήσει δυσκολίες η ομάδα απέναντι στην Αγ.Βαρβάρα τα παιδιά του ΠΑΟΚ όμως είχαν αντίθετη άποψη. Νίκη με το ευρύ 4-0 και την μπάλα κατά διαστήματα να χάνεται κυριολεκτικά. Υπέροχο απλό ποδόσφαιρο δείχνοντας ένα καλοδουλεμένο και δεμένο σύνολο.

Μικρές πιθανότητες συγκεντρώνει να πάρει κάτι θετικό η ομάδα της Μελίκης από το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Αλιάκμων Νησελίου-Α.Ε Ποντίων Βέροιας :Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας σκαρφάλωσε η ομάδα του Νησελίου μετά την νίκη μέσα στην έδρα της Νάουσας με αντίπαλο τον Αριστοτέλη. Δυσκολευτήκαν στο πρώτο ημίχρονο ανέβασαν την πίεση και την απόδοσή τους στο δεύτερο παίρνοντας μια πολύτιμη νίκη με 0-3.Το Σάββατο θα υποδεχτούν την Α.Ε Ποντίων που συνεχίζει τα αρνητικά αποτελέσματα καθώς γνώρισε την ήττα με 3-0 μέσα στην έδρα της από την ομάδα του Αστέρα. Ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα και θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση με αντίπαλο τον Αλιάκμων.                                                             

Δύσκολο το έργο των φιλοξενούμενων καθώς περιμένουμε τους γηπεδούχους να προσθέσουν τρεις ακόμα πολύτιμους βαθμούς.

Αριστοτέλης Νάουσας-Μακεδόνας Βέροιας:Πάλεψε για ένα ημίχρονο η ομάδα της Νάουσας με αντίπαλο τον Αλιάκμωνα Νησελίου αυτό όμως δεν στάθηκε αρκετό για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Γνώρισε την ήττα με 0-3 και θα παλέψει για την νίκη στον πρώτο από τους τέσσερις τελευταίους τελικούς εάν θέλει να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα. Υποδέχεται την ομάδα του Μακεδόνα Βέροιας και το έργο τους μόνο εύκολο δεν χαρακτηρίζεται. Νίκησε και τον Φίλιππο Μελίκης η ομάδα του Μακεδόνα με 4-2 και ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα και στο γήπεδο της Νάουσας.

Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά με την ομάδα του Μακεδόνα να είναι πιο κοντά στην νίκη.

Βαθμολογία:  

ομάδες βαθμοί Θέση γκολ N/I/H
ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΝΗΣΕΛΙΟΥ 38 1 6-2 2-1-0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ 36 2 6-1 2-1-0
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ 35 3 8-9 2-0-1
ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 32 4 7-8 1-0-2
ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ 31 5 13-0 2-0-0
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 26 6 0-5 0-0-2
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 24 7 10-9 1-0-2
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 15 8 1-17 0-0-3

 

Aποτελέσματα  3ης αγωνιστικής

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

4

2

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 0 3 ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΝΗΣΕΛΙΟΥ
ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ

4

0

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 0 3 ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ

 

4η αγωνιστική/Σάββατο 14/05/18/Ώρα Έναρξης Αγώνων 11:00π.μ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ
ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΝΗΣΕΛΙΟΥ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ

 

PLAY OUT:

Βαθμολογία

ομάδες βαθμοί ποινές γκολ N/I/H
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 18 0 7-4 2-0-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 15 0 6-2 2-0-1
ΈΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ 13 0 7-4 1-0-1
Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ 9 0 5-2 2-0-0
Μ.ΑΛΕΞ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 7 0 6-8 1-0-1
ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ 6 0 5-7 1-0-2
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 3 0 0-9 0-0-3

 

Αποτελέσματα:3ης αγωνιστικής

 α.α ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 3 0 Μ.ΑΛΕΞ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ 2 3 Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ
 α.α ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ 3 0 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

4η αγωνιστική

ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
Μ.ΑΛΕΞ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ
Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ