Για την 1η Αγωνιστική των play off του παιδικού πρωταθλήματος ο πρωτοπόρος Αλιάκμων Νησελίου φιλοξένησε σε ένα ακόμα El Clásico τον δεύτερο της βαθμολογίας Αστέρα Αλεξάνδρειας. Φίλοι και συμμαθητές βάλαν στην άκρη για 80΄ τα πάντα και ήθελαν την νίκη για τον εαυτό τους και την ομάδα τους.

Ρεπορτάζ:Mανώλης Πεχλιβανίδης

Περιμέναμε να δούμε ένα καλό παιχνίδι και τα παιδιά των δυο ομάδων μας αποζημίωσαν, πάθος, δύναμη, γκολ και εναλλαγές στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας ήταν το σκηνικό στο γήπεδο του Νησελίου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και το 1-0 σημειώθηκε από τα αποδυτήρια καθώς χωρίς καν να ολοκληρωθεί το 1΄ ο Κυνηγόπουλος έπιασε στον ύπνο την άμυνα των φιλοξενουμένων, με ωραίο σουτ και με την βοήθεια του δοκαριού σημείωσε το 1-0.Προσπάθησε να ανεβάσει την ψυχολογία των παιχτών του ο προπονητής Τάσος Χουρσουζίδης για το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας του και το κατάφερε πολύ γρηγορότερα από ότι και ο ίδιος θα πίστευε.Στο 9΄ ο Μπρινιάς με άπιαστο ψιλοκρεμαστό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πιπιλιάρη και σημείωσε το 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε καλύτερο ξεκίνημα στο παιχνίδι και περιμέναμε ανάλογη συνέχεια. Στο επόμενο λεπτό ο Πιπιλιαρίδης πήγε να βάλει ξανά φωτιά στο παιχνίδι όταν από ωραία εκτέλεση φάουλ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τριανταφυλλίδη αναγκάζοντας τον να διώξει με υπερένταση. Είχαν το έλεγχο του κέντρου οι γηπεδούχοι και στο 23΄ο Μπίζος με ωραία κεφαλιά έφτασε μια ανάσα από το γκολ καθώς νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά ο πανταχού παρών Tabaku έδιωξε λίγο πάνω από την γραμμή γλιτώνοντας την ομάδα του από τα χειρότερα. Ισορρόπησε το παιχνίδι ο Αστέρας και στο 30’ ο Περτσούνης είχε την ευκαιρία του, με το τελειώματα του πάντως να είναι κακό καθώς το σουτ που πραγματοποίησε πήγε μακριά από την εστία του Πιπιλιάρη. Ισορροπημένο παιχνίδι με εναλλαγές στην κατοχή και κυριαρχία του κέντρου, με τις δυο άμυνες να κάνουν τα πάντα ώστε να μην κινδυνέψει η ομάδα τους. Στο 37΄ ο Στουγιαννόπουλος παραλίγο να γίνει ο μοιραίος παίχτης για την ομάδα του καθώς μετά από σέντρα των γηπεδούχων, έδιωξε άσχημα με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας της ομάδας του και άουτ. Ανακούφιση για τον αλάνθαστο μέχρι εκείνη την στιγμή νεαρό αμυντικό που είχε την τύχη με το μέρος του.

Ισορροπημένο Α΄ μέρος με τις δυο ομάδες να δείχνουν ξεκάθαρα τον λόγο που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Στην επανάληψη η συνέχεια δεν ήταν η ίδια, λιγοστές καλές στιγμές με τους αμυντικούς των δυο ομάδων να καθαρίζουν κάθε υποψία καλής στιγμής.Στο 69΄ η μοναδική καλή στιγμή του δευτέρου 4Ο΄ με τον Πιπιλιαρίδη να πιάνει ωραίο γυριστό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή μετά από ωραία σέντρα  του Κουκουσίτσα και τον Τριανταφυλλίδη να αντιδράει σωστά γλιτώνοντας τον κίνδυνο για την ομάδα του. Τίποτα το ιδιαίτερο στο δεύτερο μέρος με τις ομάδες να είναι προσεκτικές και να μην επιτρέπουν στον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Τελικό αποτέλεσμα 1-1 στο γήπεδο του Νησελίου με τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Συνθέσεις ομάδων:

Αλιάκμων Νησελίου(Καρασαβίδης):                                                                                      Πιπιλιάρης,Δεληβός Κ.,Μάμτζιος,Ματράκας,Δαράης,Μαντζής,Δεληβός Φ.,Κυνηγόπουλος,Πιπιλιαρίδης,Μπίζος,Κουκουσίτσας,Τσογιάννης,Συρόπουλος,Χαντζόπουλος,Πασχάλης,Δελαντώνης

Αστέρας Αλεξάνδρειας(TάσοςΧουρσουζίδης):  Tριανταφυλλίδης,Βασιλείου,Μπράβος,TABAKU,Στουγιανόπουλος,Μαργαρίτης,Περτσούνης, Μπρινίας,Κατράνας,Δελιόπουλος,Τεντσογλίδης,Καψάλης,Ηλιόπουλος,Κίτσας Θ.,Παπαζήσης,Μιχαλακάκης,Τζατζάνης,Mπαλμί,Λαβασάς

Διαιτητής της Αναμέτρησης(ΠΙΤΟΣ Κ.):Άριστη διαιτησία χωρίς προβλήματα.

ΜVP Αλιάκμων Νησελίου(Koυκουσίτσας Γέωργιος):Όλα τα παιδιά της ομάδας δώσαν τον καλύτερο εαυτό τους ωστόσο με μικρή διαφορά ο Κουκουσίτσας ήταν κατά την γνώμη μας ο καλύτερος παίχτης της ομάδας του Αλιάκμων. Δέσποζε στον χώρο του κέντρου προκάλεσε πολλά προβλήματα στην ομάδα του Αστέρα, έτρεχε ασταμάτητα μέχρι την λήξη του αγώνα και η παρουσία του ήταν κάτι παραπάνω από θετική.

MVP Αστέρας Αλεξάνδρειας(Edisan Tabaku):Τι να πει κάνεις για τον ΓΙΓΑΝΤΑ του Αστέρα, ταξίδεψε χιλιόμετρα για να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα καθώς η οικογένεια του μετακόμισε για επαγγελματικούς λόγους στην πόλη της Καβάλας και το έκανε με το παραπάνω. Αστείρευτο πάθος και ενέργεια από τον αμυντικό του Αστέρα που έδωσε την ψυχή του για ένα θετικό αποτέλεσμα.Σε αυτό το σημείο να δώσουμε συγχαρητήρια και στην οικογένεια του Εdi που του επέτρεψε να κάνει το ταξίδι σεβόμενη την επιθυμία του παιδιού τους.

Στα ευχάριστα:

Τα  γενέθλια του είχε σήμερα ο επιθετικός του Αλιάκμων Νησελίου, Πιπιλιαρίδης Χρήστος και η οικογένεια του Εpilogesnews του εύχεται υγεία σε αυτόν και στην οικογένεια του και να δει τα όνειρα του να πραγματοποιούνται.

Γνήσιο ταλέντο ο επιθετικός του Αλιάκμων που αναμένεται να απασχολήσει πολλούς στο άμεσο μέλλον, το θέμα είναι ποιος θα προλάβει να τον εντάξει στο οπλοστάσιο του;

Στα θετικά:Αρκετή ήταν η παρουσία του κόσμου στο σημερινό παιχνίδι, με τους ποδοσφαιριστές των ομάδων να τους αποζημιώνουν με την απόδοση τους.

Αρνητικα:-