Μπορεί το σκορ να είναι καθαρό όμως η συνολική εικόνα των δύο ομάδων δεν αντικατοπτρίζετε από το τελικό σκορ. Ο Απόλλωνας προσπάθησε να πετύχει το κάτι καλύτερο στο παιχνίδι , όμως η ατομική κλάση και εμπειρία ορισμένων παικτών της Δόξας σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα έκριναν και το αποτέλεσμα !
27ο λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και ο Καρυπίδης με πλασέ θα ανοίξει το σκορ σε 0 – 1.

47ο ο Rexha θα εκτελέσει φάουλ από δεξιά με την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Καρακούτση και με την επιστροφή της ο Φανιάδης προσπάθησε να την προωθήσει στα δίχτυα αλλά ο Καρακούτσης με εκπληκτική απόκρουση αποσόβησε το τέρμα.
55ο ο Rexha με κεφαλιά προς το δεξί δοκάρι του Καρακούταση θα έρθει ο Αποστολούδας από πίσω και με προβολή θα σημειώσει το 0 -2.
56ο ο Rexha μέσα από την μεγάλη περιοχή με σουτ θα σημειώσει το τελικό 0 – 3.

Η διαιτησία του κ. Μαυρίδη με επόπτες τους κ.κ. Μίλτσης Γ., Τετραγώνης χωρίς προβλήματα.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΜΗΤΣΑΚΗΣ Φ.): Καρακούτσης, Γαβριηλίδης,μ Τσάλμας, Ζαφειρίου, Τσιρακίδης (71ο Τογρουζίδης), Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος (61ο Παπαναστάσης), Καλφούτσος (Αντωνίαδης), Δημόπουλος, Βεζυριανόπουλος (46ο Σκαπέρδας), Μποζίδης

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ Σ.-ΤΣΑΤΣΗΣ Γ.): Καμπαλής (76ο Καρυπιάδης), Καρυπίδης, Καπουσούζης (51ο Αποστολούδας), Γάτσος, Γιαουτζής, Σιδέρης, Ουζούνης (26ο Πίττας) , Shera, Μπρέγου, Rexha (62ο Γκότσης), Φανιάδης.

πηγή:Απολλων 1960 Κρυας Βρυσης